Нашият Code Fashion е модата!

На 29 ноември 2018 в зала Sofia Grand, хотел Marinela ще се състои бляскавата церемония по връчването на първите Code Fashion Awards 2018, организирани от единствената българска модна телевизия Code Fashion TV

Black and Diamonds – вечерта на модните награди ще заблести в черно и диаманти. Дрескодът на събитието е вдъхновен от вечния цвят и любимото бижу на дамите, които ще красят вечерта.
За да възнагради най-големите постижения на българската мода, за да увенчае с признание труда, времето и детайла, Code Fashion TV, ще събере на едно място представителите на модния бизнес в страната.
Грандиозното събитие, ще ви потопи в атмосферата на световната Met Gala. След блясъка на червения килим ще бъдат връчени 20 статуетки, за българските модни лица, модели, инфлуенсъри и брандове отличили се през 2018 година.
Ето и основните категории:
1. Mодна корица на годината
2. Моден фотограф на годината
3. Модна Агенция на годината
4. Модел на годината Жена
5. Модел на годината Мъж
6. Моден коафьор на годината
7. Моден гримьор на годината
8. Стилист на годината
9. Моден influencer на годината
10. Моден блогър на годината
11. Моден сайт на годината
12. Модно събитие на годината
13. Trendsetter на годината Жена
14. Trendsetter на годината Мъж
15. Най-добър спортен бранд за 2018
16. Най-добър дизайнер/ марка в категория алтернативна/ авангардна мода за 2018
17. Най-добър дизайнер/марка в Категория Ready-to-wear за 2018
18. Най-добър мъжки моден бранд за 2018
19. Най-добър дизайнер в категория Висша мода за 2018
20. Най-добър дизайнер в категория Булчинска мода за 2018
Съвсем скоро очаквайте и топ 5 във всяка категория, определени на база проучванията и наблюденията на редакторския екип на Code Fashion TV върху модните събития, тенденции и брандове в България.
Сode Fashion Awards 2018 ще възнагради емблематични лица с още 9 специални награди, които няма да влизат в номинация, а именно: “Цялостен принос към българската модна сцена”, “Цялостен принос към популяризиране на българската красота”, “Бранд подкрепящ българската модна сцена”, “Посланик на българската мода и красота по света”, “Най-добър организатор на български конкурс за красота”, “Най- добър Млад дизайнер”, “Най-добър организатор на световен конкурс за красота в България” , “Меценат на годината” и ” ПР популяризиращ България в чужбина”.
Запазете датата 29 ноември, зала Sofia Grand, хотел Marinela за първите модни награди Code Fashion Awards 2018!
Следете всичко за събитието на:
www.codefashionawards.bg
www.facebook.com/Code-Fashion-Awards-117572201617979/